zin in échte CONNECTIES!

Onze missie: échte mensen en hun verhalen in de spotlight zetten. Verhalen waar mensen zich in herkennen, die ze echt willen zien én waar ze actief naar op zoek zijn. Zo creëren we positieve (online) ervaringen voor gebruikers én adverteerders.

Echte mensen, echte verhalen én echte resultaten

Voor het eerst in de geschiedenis van de moderne media heeft internet het overgenomen van televisie als voorkeurskanaal van bezoekers én adverteerders. Gemiddeld gebruikt iemand 58 keer per dag een smartphone en spenderen we gemiddeld 3 uur en 15 minuten per dag op dit apparaat. 20% van ons leven zijn we dus ingelogd op het internet, bereid om iets te zoeken én vaak ook aan te kopen!

We worden dagelijks bestookt met tal van: advertenties, dm’s, e-mails, berichten. Je kunt dus zeggen: aandacht is hét nieuwe betaalmiddel en content dé manier om aandacht te krijgen. Hierbij zien we een duidelijke verschuiving van gescripte advertenties met modellen, acteurs of BN-ers, naar ervaringsverhalen van echte mensen. Daarom maken wij niet de commercial die iedereen na 5 seconden wegklikt, maar de content die erna komt. De content waar mensen écht naar op zoek zijn. 

Specialisten in value content

Ook hebben we ruime ervaring met het maken van (online) content voor de doelgroep 50+ vrouwen. Met een team van creatieve specialisten ontwikkelen we én creëren we (online) videoseries, maken we social media campagnes met hoge betrokkenheid, schrijven we inhoudelijke artikelen én doen we continue onderzoek met vrouwen uit onze database.

Ook hebben we de beschikking over in-house productiefaciliteiten én kanalen waarmee we de doelgroep rechtstreeks benaderen. Maar dat is niet het enige. We hebben ook de beschikking over een netwerk van deskundige influencers die hun expertise via ons delen én hun netwerk van volgers inzetten om het bereik van de content te vergroten.

Jeltje x Wibra

Zin in Koffie

Marit x ActiZ

Anne x edding

De mensen achter Zin in Media

Picture of Beathe Weckesser

Beathe Weckesser

Founder

Picture of Charlotte Martijn

Charlotte Martijn

Founder